Botulinum Toxin type A 

(kendt som bla. Botox og Azzalure)

Botulinum Toxin A, er et velkendt middel, til behandling af muskel sammentrækninger. Botulinum Toxin A, blokkerer de nerveimpulser, som normalt stimulerer muskler til at trække sig sammen.

Læs mere

Fillers 

(ikke permanente som Juvéderm og Restylane.)

Klinikken arbejder kun med godkendte fillers og fra anerkendte medicinal firmaer som ekstra sikkerhed for kvalitet og sikkerhed. Ved rejuvenation af huden, forstår man foryngelse af hudens udseende.

Læs mere

Sculptra

Hudforyngelse med Sculptra, langvarigt ansigtsløft uden kniv. En semipermanent filler – en voluminizer som gør din hud tykkere med et løft , som da du var yngre.

 

 

Læs mere

Diamantslibning – mekanisk peel og hudslibning

På klinik MUVIK har vi et 2 i 1 system, hvor du med en lille diamantplade får en slibning på din hud, hvor der samtidig med et kontrolleret vacuum udføres et stræk på både din over og under huds celler.

Læs mere

Sklerosering af fine blodkar, karsprængninger på ben.

Rigtig mange mennesker, vil med alderen opleve, at blodkarrene på benene, bliver mere tydelige og fremtrædende. Faktisk er mange, både unge og voksne generet af dette.

Læs mere

Fjernelse af små godartede solskader, dipeducetomi.

Muvik klinikken, har tilknyttet hudlæge Vibeke Kassis. Derfor kan man få fjernet små hudforandringer. Det kan være, godartede aldersvorter, karfortykkelser, overfladiske hudlapper, godartede små hudknuder, eller pigmentpletter.

Læs mere

Kemisk peel – PH formula

På klinik Muvik arbejder vi med den del af serien som kun er forbeholdt læger og sygeplejerske. Det vil sige med ph-værdi ( surhedsgrad ) under 3.

Læs mere

 Dermaroller – Meso needling med virksomme syrer og vitaminer fra PH-formula

Konceptet er baseret på et hjemme og klinikbehandlinger. Ny revolutionerende behandling af: Ar og aknear, fine linjer og rynker, også som forebyggelse af store porer og grov hudstruktur, solskader  og strækmærker.

Læs mere

HIFU: High Intensity Focused Ultrasound

Løfter hud der er slap og hænger, og genskaber volumen samt reducerer fine linjer og rynker.

HIFU er ultralydsbehandling hvor energiformen er anderledes og kan ledes ned i det dybere lag af huden uden at beskadige overhuden.

Læs mere

Microneedling-behandling

Microneedling er en effektiv behandlingsform, der sætter gang i din huds fornyelse. Under behandlingen får du prikket mange tusinde mikroskopiske huller i din underhud – dette gør vi, så din hud kan starte en kollagenopbygningsproces. Når huden perforeres, reagerer den nemlig ved at skabe nyt kollagent væv.

Læs mere

Behandlinger som kræver samtykkeerklæring, kræver at patienten udfylder denne blanket: Samtykkeerklæring