Beauté Pacifique

Beauté Pacifique er en dansk hudpleje serie, der virker effektivt, på både aldersforandringer og solskader.
Produkterne er udviklet, så resultatet, både kan måles objektivt via ultralydscanning, og ses i spejlet.
På Muvik, fører vi kun den del af Beaute Pacifique som er clinical, det vil sige produkter, som kun må tilbydes efter lægelig vejledning, og sælges i klinikker hvor der er tilknyttet en hudlæge.
Derfor har vi de to unikke produkter, Clinical Super 3 Booster & Super 3 Exfoliator.

Clinical Super3 Booster, er en meget stærk og meget hudvenlig Vitamin A creme. Den forebygger og reparerer effektivt, tynd og gennemsigtig hud, solskader, aldersforandringer samt uren hud.
Clinical Super3 Booster, har med sit høje indhold af tre effektive og særligt stabile typer A vitamin-estre, en ekstraordinær god antiage effekt. Den gendanner tabt kollagen struktur, i hele hudens tykkelse, så fine liner og rynker mindskes.

Clinical Super3 Exfoliator, er en specielt stærkt virkende skrubbecreme. Den indeholder perfekte runde skrubbekorn, der mekanisk løsner døde og overflødige hudceller, og åbner tilstoppede porer.
Resultatet er en langt yngre, blødere og mere glansfuld hud overflade, der er mere ensartet.
Særlige fordele, den fjerner døde hudceller, og øger hudens fugtniveau. Den stimulerer blodcirkulationen, samt åbner tilstoppede porer, og virker mod de inflammationstilstande, der opstår i uren hud.