Cremeprodukter på MUVIK

Alle de cremeprodukter, som klinik Muvik kan tilbyde, er alle nøje udvalgt i henhold til effekt og kvalitet.

Det er meget få ingredienser vi kan optage gennem huden. Groft sagt, er det kun syrer og de fedtopløselige vitaminer (Specielt vitamin A og E, eller enzymer som hudens cellemembraner tillader at trænge igennem. Klinik Muvik har et lille men super godt udvalg af produkter hvor af de fleste kræver speciel tilladelse/uddannelse til at sælge. Det vil sige produkter med højt indhold af aktive ingredienser og med max effekt på huden.

 

 

Ultimativ kemisk hudplejeserie til hjemmebrug og kun til salg på klinikker hvor der er tilknyttet læger og sygeplejersker.

Serien er uden parfumer samt skadelige parabener og baseret på unik teknologi med kombination af de bedste ingredienser, som forskellige syrer (frugtsyre både de vand og fedtopløselige) samt diverse veldokumenterede hjælpestoffer som vitaminer, mineraler, enzymer, antioxidanter, anti- inflammatoriske samt fugtbevarende og fugtgivende ingredienser.

Alle tuberne er i 50 ml med undtagelse af Exfo-cleanse og med et sikkert pumpesystem, som nedsætter risiko for unødig forurening (kontaminering) af produkterne.

Syrer på huden påvirker vores hornlag og stimulerer huden i de dybere lag – det optimerer PH værdien og mange enzymatiske processer i huden forløber bedre, hvis huden  holdes let sur (lavere PH værdi).

A-vitaminet som også er gennemgående i cremerne kan trænge dybere ned i læderhuden i en tilstrækkelig grad, så de reparerende celler stimuleres således at de gendanner tabt elasticitet i huden og kan forebygge og reparere på sol skader.

Ydermere har PH-formula et patenteret PH-DVC  system, som er baseret på medicinsk teknologi som optimerer effekten med nedsat risiko for skader.

Alle serummer og cremer kan med fordel kombineres med PH-formulas kemiske peel og giver totalt en bedre synergieffekt.

phformula-md-post-recovery-ds-box

Post recovery

Er en fugtgivende og ekstra beskyttende creme som kan benyttes som en dag eller natcreme oven på  de aktive serummer eller som efterbehandling til fx hjemme dermaroller, milde peels eller som dagcreme til uren hud med akne hvor den ikke tilstopper eller fedter den urene hud. Kan også benyttes til den ekstrem tørre og sensitive hud samt dæmpe rødme.

Den har en øjeblikkelig anti-inflammatorisk effekt og er rig på antioxidanter og hyaluronsyre som beskytter og tilfører huden masser af fugt.

De unikke indholdsstoffer er: Hyaluronsyre , B5 – panthenol, kamilleekstrakt, glycerinsyre, mælkesyre og shearbutter.

 • Gennemfugter normal, fedtet og sart hud
 • Genopretter en naturlig balance i huden
 • Blødgør , beroliger og  udglatter huden
Age

AGE Active Recovery

En serum specielt udviklet til opstramning af huden og stimulerer til forbedring af hudens fine små linjer og rynker. Her er det kombinationen af de forskellige syrer sammen det fedtopløselige vitamin A (Retinol) som er det stærkeste og bedst videnskabelig dokumenteret ingrediens i anti-age cremer.

Denne serum indeholder: Retinol, Niamicide kendt som stærk antioxidant B3, pyruvic syre, glycolsyre, mælkesyre, pyconogolsyre (grapefrugt ekstrakt) og Argan stamceller (Olier/kim fra argantræets kerner).

Cremen kan give let svie og rødme i starten, men huden vil hurtig vænne sig til produktet. Kan bruges morgen og aften i et tyndt lag efter huden er renset under dag og eller natcreme.

 • Mindsker fine linjer og rynker
 • Overlegne anti-inflammatoriske- og antioxidante egenskaber
AC

AC-Active Recovery (Akne serum)

Speciel serum som reducerer og stabiliserer talgkirtel produktionen samt dæmper den inflammation og rødme som akne huden er plaget af. Hjælper til at dæmpe aktiv akne og forebygge fremtidige skader og udbrud i huden.

Den har særlige sammensætning af ingredienser mod urenheder og akne.

Den kan anbefales i kombination med Post Recovery således AC-serum påføres morgen og aftenen i et tyndt lag efter huden er renset og suppleres med Post Recovery. Det er meget vigtig ikke at benytte produkter som kan tilstoppe og forværre akne tilstanden.

De aktive ingredienser er B3, Zink, Mandelsyre, Azeloglycine (desinficerende syre) Salicylsyre (fedtopløselig syre), Tea tree oil.

 • Bekæmper akne læsioner og reducere forekomsten af fremtidige udbrud
 • Overlegen anti-inflammatorisk og antioxiderende effekt
CR

CR-Active Recovery

Serum som er super effektiv mod rosacea, kronisk rødme og let irritabel hud. Er den serum som opretholder en sund hud og forebygger forværring og fremtidige skader og styrker hudens forsvarsmekanismer. Den har et højt indhold af retinol (A-vitamin) og kan gøre huden let følsom over for sol og der kan i starten forekomme let rødme.

Anbefales morgen og aften under dag og natcreme efter huden er renset.Aktive ingredienser er Retinol (A-vitamin) Mælkesyre, Mandelsyre, Azeloglycerine (desinficerende syre) Argan Stamceller (Olier/kim fra argantræets kerner)

 • Styrker hudens naturlige forsvarsmekanismer, der er essentielt i behandlingen af sart hud.
 • Overlegen anti-inflammatorisk og  antioxiderende egenskab
Synergi

Synergi Serum

Er en meget kraftfuld multifunktionel behandlings serum med en helt unik sammensætning af ingredienser, der specifikt arbejder mod ældning og hyper pigmentering (brune sol skader og uensartet pigment i huden).

Synergieffekten hjælper med at behandle alvorlige tilfælde af problematikker med ældning og hyperpigmentering. Er den eneste serum hvor der er mikroinkapslet retinol (A-vitamin) som sikrer en dybere penetrering i huden og dermed optimeret effekt. I kombination med Salicylsyre (den fedtopløselige syre) har serummet en kraftig blødgørende effekt,  reducerer porestørrelsen og strammer huden op og bevirker en mere ensartet overflade.

Det er en serum som anbefales i perioder hvor huden ikke udsættes for direkte sollys.

Denne unikke serum kan benyttes dagligt, men kan også mætte huden og give mærkbar forbedringer ved at behandle 3 gange om ugen. Der kan forekomme let rødme og svie i opstartsfasen.

Indeholder: Mikroinkapslet retinol, Phyticsyre, Arbutin (Melbærris  ekstrakt– stærkt lysnende effekt), Salicylsyre (fedtopløsende syre), glycerin og Q10 enzym (reparerer og beskytter)

 • Reducerer forekomsten af fine linjer og rynker
 • Giver mere ensartethed og reducere porestørrelsen
 • Giver fremragende lysnende egenskaber
 • Ekstrem god i kombination med kemisk peel
Mela

MELA Active Recovery

Har lysende effekt på huden samtidig med den forbedrer ensartetheden i huden. Der er aktive ingredienser som påvirker de pigmentdannende celler i det øverste lag af huden. Giver let forebyggelse og beskyttelse af sol skader.

Der er en unik kombination af fedt og vandopløselig syrer og den kan give let rødme i starten og det kan være nødvendigt at starte blidt op med at smøre om aftenen under natcremen og ved god tolerance øge til morgen og aften.

Udover ensartethed har den opstrammende effekt og er særdeles velegnet efter sol og sommer.

Den blødgør det øverste lag af huden og trænger dybere ned på grund af salicylsyre – den fedtopløselige syre som har kreatinolytisk effekt (opløser det øverste keratinlag i huden)

Indeholder Retinol (A-vitamin) B3-Niacinamide, Phytic syre, Glutathione, Salicylsyre (fedtopløselig syre) og argan stamceller (olie/kim fra argantræets kerner).

 • Fremragende lysende egenskaber
 • Overlegne anti-inflammatoriske egenskaber
 • Ensartethed i huden og er også god mod milde urenheder i huden