Kemisk peel – PH formula

På klinik Muvik arbejder vi med den del af serien som kun er forbeholdt læger og sygeplejerske. Det vil sige med ph-værdi ( surhedsgrad ) under 3.

De tilhørende cremer er stærke og har en unik kemisk sammensætning af syrer, vitaminer og antioxidanter og er kun til salg via klinikker med lægelig tilknytning.

Klinikken er registreret hos sundhedsstyrelsen til at må arbejde med stærke syrer og hudlægen tilbyder de stærke TCA peel eller den unikke og nye TCA -Touch.

Klinik Muvik arbejder med en højteknologisk peel, fra Spanien Ph formula, hvor biokemikere og farmaceuter, har udviklet et unikt agentur med fokus på effekt og patientsikkerhed.

PH-formula skiller sig derfor ud fra andre konventionelle peelinger og arbejder med nye typer af syrer og kemisk fremstilling på en sådan måde, at overfladiske irritationer begrænses og cellefornyelse accelerer i flere lag på huden. Der arbejdes med 4 hudproblematikker: Aldring, akne, pigment og kronisk rødme.

 

Kemisk peel, vil sige en kortvarig overfladisk kemisk påvirkning af huden, med et aktivt emne, ofte en syre. Kemisk peel, er velegnet til at give huden et forfriskende og naturligt udseende. Man reducerer, fjerner gammel og rynket, pigmenteret eller solskadet uregelmæssig hud, og der dannes nye og friske hudceller. En nydannet hudcelle er i stand til at danne kollagen som er afgørende for huden spændstighed og elasticitet.

Tilstande der positivt kan påvirkes, er fine overfladiske rynker, lette solskader, visse godartede pigment forandringer, grov hud, store porer, uren hud, og visse ikke dybe ar. Peelinger kan også være fugtgivende og hudopstrammende.

Der findes flere forskellige peelings midler så som AHA (frugtsyre), GHA (glycolsyre), Mælkesyre, BHA (salicylsyre). Der er ofte også, tilsat alkohol, vitaminer og antioxidanter

Vi anbefaler en serie af 2-6 behandlinger, med et interval på minimum 4-6 uger. Ved de stærke og mere dybdevirkende peels, skal der gå længere tid mellem behandlingerne.