Diamantslibning – mekanisk peel og hudslibning

På klinik MUVIK har vi et 2 i 1 system, hvor du med en lille diamantplade får en slibning på din hud, hvor der samtidig med et kontrolleret vacuum udføres et stræk på både din over og under huds celler.

Den maskine vi arbejder med på klinikken har et unikt og meget kraftigt vacuumsystem som kan justeres alt efter hudtype og responderingsgrad. Det betyder man rigtig kan mærke huden bliver arbejdet i bund og du rent mekanisk får fjernet de øverste lag af døde celler samtidig med der stimuleres i de dybere lag.

Behandlingen er effektiv mod:

  • Reducering af døde hudceller
  • Stimulering af blodomløbet
  • Stimulering af cellevækst og kollagendannelse
  • Effektiv mod akne og store porer
  • Reducerer fine linjer og ar

Efter slibningen kan der tilføres beroligende masker -eller retinol (A-vitamin) i flydende form sammen med C-vitamin og hyaluronsyre. Der vil være forbigående rødme og stramhed i huden i 1-2 dage efter behandlingen. Ved nogle behandlinger kan man opleve en mindre afskalning, 3-6 dage efter og dette kun et tegn på der har været positiv påvirkningen, af huden i det lidt dybere lag.

Behandlingen kan kombineres med flere af klinikkens øvrige tilbud. Efter slibningen har vi flere former for aktive masker som vi kan benytte og til nogle hudtyper kan vi tilbyde kombinationsbehandlinger med let kemisk peel.

De fleste hudtyper kan tåle en behandling, men har man fin, tynd og meget sart hud med karsprængninger skal der tages ekstra højde for det før behandling. Vi anbefaler et kurforløb med 5-6 behandlinger med 2-4 uger mellem hver behandling.

Prøvebehandling til fordelagtig pris