Dermaroller – Meso needling med virksomme syrer og vitaminer fra PH-formula

Konceptet er baseret på et hjemme og klinikbehandlinger.

Ny revolutionerende behandling af: Ar og aknear, fine linjer og rynker, også som forebyggelse af store porer og grov hudstruktur, solskader  og strækmærker.

Klinikbehandling:

Metoden er genial, enkel og banebrydende. Den bygger på princippet om, først at nedbryde huden gennem mikroperforering, ved hjælp af en dermaroller (En lille fakir-ruller med sylespidse nåle), og umiddelbart efter tilfører huden vækststimulerende stoffer som mild syre, vitaminer, mineraler og antioxidanter. Kombinationen med først at nedbryde gammel hud og derefter booste genopbygning af ny hud, giver en meget synlig hudforyngende effekt.  Derma Roller konceptet er virksomt på alle hudtyper, og kan bruges af alle, uanset alder og køn. Klinik behandlingerne udføres med en længere nålelængde end dem til hjemme behandlinger og vil kræve, at man med en creme lokalbedøver huden først.

Hvert eneste hul virker som center for hudfornyelse, og hudforyngelse, hvor det at nedbryde den gamle hud, sætter gang i kroppens egen helingsproces, ved at frigøre væksthormoner, der øger kollagen produktionen og ansporer til naturlig accelereret nydannelse af friskere yngre hudvæv. De mikroskopiske huller sørger endvidere for at aktiver trænger ned i huden, omkring 200 gange bedre end hvis huden ikke havde være mikroperforeret. Ved den kortvarige nedbrydning af hudens overflade og barrierefunktion, opnår du en optimal koncentration af revitaliserende stoffer i hudens dybere lag. Den øgede kollagen produktion betyder, at huden bliver tykkere og mere elastisk.

Dermaroller til hjemmebrug:

Det anbefales at kombinere klinik behandling  med en dermaroller til hjemmebrug. Dermaroller til hjemmebrug har kortere nålelængde og mindre smertefuldt. Virker mere i overfladen og er derfor godt at kombinere med de kraftigere klinik behandlinger.

Vi anbefaler et forløb og gerne i kombination med filler og kemisk peel alt efter hudproblematikken.

Kom ind og hør nærmere og vi sammensætter et helt unikt og personligt behandlingsprogram.