JR Serum og JR Super Serum med Sealing effekt og tre helt unikke fugtbevarende ingredienser. Beriget med milde AHA syrer og beroligende vitaminer og antioxidanter.

2 % Actiporine 8G – Jania Rubens

1,1% Hyaluronsyre

1 % Glycerin (JR Serum) / 7% Glycerin (JR Super serum)

Lactic Acid – mælkesyre AHA

Malpigha Glabra Fruit ekstrakt – tropisk kirsebær ekstrakt- AHA

PEG-60 Almond Glycerides – fedtsyrer fra mandelolie- AHA

Anhydroxylitol- Hvedestivelse, beskytter huden mod fordampning

Phanthenol – B5 meget beroligende og dæmper rødme i huden.

Helt unikt og rent produkt uden skadelige parabener, olier og parfume – tåles derfor af alle hudtyper.

Airless pumpesystem giver nedsat risiko for unødig forurening af produktet.

Den bærende og vigtigste ingrediens i JR serummerne er Jania Rubens ekstrakt, heraf navnet JR serum. Jania Rubens ekstrakt kaldes for Actiporine 8G og er udvundet af den røde marine havalge, også kaldet en perlekoral.

Egenskaberne fra de kendte alginater, bestående af guleronsyre og monnuronsyre, er ultra fugtbevarende og begge med højviskøs opløsning, der giver en geleagtig substans.

Samtidig indholder JR Serummerne et højt indhold af helende og beskyttende antioxidanter, mineraler og aminosyre så som proline (sårhelende effekt på huden) og betaine.

FAKTA

Der er udført in-vitro test på Jania Rubens – Actiporine 8G, hvor 20 deltagere, i 8 uger har smurt med en 2% JR gel x 2 gange dagligt.

Testresultaterne dokumenterer en 5% bedring på kollagenet efter 28 dage og 15% bedring efter 56 dage. Resultaterne er dokumenteret ved hjælp af ultralyd.

I hudcellernes kraftværk mitokondrien, er der påvist 100% detox ved flourcens, der giver reduktion af ophobet vand i cellen, som beviser den antioxidante effekt på hudcellen. Der er tilsvarende ved fotodokumentation påvist bedring af smilerynker efter 14 dage.

Hyaluronsyre er et syntetisk, biologisk sukkermolekyle, som findes naturligt i vores kroppe. Molekylet binder sin egen vægt x 1000 med vand og har en fugtbevarende effekt. I JR serum er der 2 forskellige molekylestørrelser på hyaluronsyre, som tillader molekylerne at lægge sig på overfladen i selv de fineste små folder, men også på de grovere strukturer og dermed bevare fugtbalancen på flere niveauer.

Glycerin er et sukkeralkohol som findes i alle fedtstoffer og olier. Ved fraspaltning af fedtsyre fås glycerinmolekylet som er opløseligt i vand og har en særdeles veldokumenteret effekt i at holde på fugten i huden over længere tid.

AHA – Alfahydroxyacids eller glykolsyre er et samlet og fælles begreb for en lang række organiske vandopløselige syrer med pH værdier under 7. Syrer udvindes fra forskellige kilder som mælk og frugt og har forskellige egenskaber. Mildere syrer har vandbindende egenskaber og er fugtbevarende samt sikrer et let surt miljø i huden hvor de enzymatiske processer har bedre forhold.

Den tropiske kirsebærfrugt er kendt for at have et af de højeste indhold af C- vitamin og 3 forskellige B-vitaminer, som tilsammen virker antioxiderende, beskyttende og beroligende på huden.

Sealing effekt

JR Serum adskiller sig markant fra alle andre serumer på markedet, da den er specielt udviklet til at påføres huden oven på den daglige dag- eller natcreme på ansigt og hals, deraf Sealing effekt.

Det er yderst vigtigt, hvis du benytter en aktiv creme med eksemplevis A-vitamin eller stærk AHA, at JR masseres ind i huden ovenpå de aktive cremer eller produkter, så du opnår sealing effekten og derved for maximal optagelse af de aktive ingredienser.

Det er vigtig at massere og arbejde serummen ind i huden til den er fuldt absorberet og fugter, uden at fedte.

Den 3 dimentionelle sammensætningen af ingredienser i JR serum, sammen med molekylestørrelserne, optimerer en fantastisk blødgørende og fugtafbalanceret, barrierefunktion på huden. JR genaktiverer kollagen og øger dannelsen af fibroblaster i huden der giver synlig effekt på glød, små fine linier og rynker, giver glans og har let lysnende effekt – din make-up vil derfor præsentere sig pænere og mere jævnt på huden.

Effekt

Allerede efter bare få behandlinger vil der være mærkbar og for nogen synlig effekt af JR Serum og JR Super Serum, men ofte ses den visuelle effekt først efter 3-4 uger. Hunden vil føles fløjlsblød, ser mere jævn og ensartet ud på overfladen og have en smuk glød.

JR Super Serum bruges som natserum grundet det højere indhold af Gycerin (7%), der tilfører huden den maximale fugtbevaring i op til 12 timer, nedsætter risikoen for fordampning og således optimerer barrierefunktion.

Specielt udviklet til let tør og irriteret hud, men tåles af alle hudtyper.

Det anbefales at kombinere JR Serum med JR Super Serum for optimal fugtbevaring og resultat.