Margit Uhlyarik, indehaver af Klinik Muvik

Kosmetisk uddannet sygeplejerske

Margit Uhlyarik er uddannet sygeplejerske i 1996, og har arbejdet med huden på flere forskellige niveauer, i stillinger som sårsygeplejerske på Bispebjerg Videnscenter for Sårheling, og Rigshospitalets karkirurgiske afdeling. Efterfølgende har hun arbejdet i KCI- Medical, med avancerede sårhelingsmetoder.

De sidste 10 år, har Margit Uhlyarik arbejdet i medicinalindustriens kosmetiske enheder.
Hos Sanofi Aventis har hun stået for salg, træning og supervisering med produktet Sculptra, som kun plastikkirurger og hudlæger må arbejde med.

Efterfølgende i 4 år hos Galderma Nordic, hvor hun har haft samme position men med produkterne Azzalure (botox) og Restylane filler. Gennem ansættelserne, har Margit deltaget i mange kosmetiske kongresser, såvel lokalt som internationalt, og har superviseret mange læger og sygeplejersker i brugen af produkterne. Hun har stået for planlægning af workshops, og events på mange klinikker rundt i Danmark.

Margit har nu valgt, selv at arbejde med de kosmetiske behandlinger, og benytte sig af de kompetencer og den viden, hun har oparbejdet omkring huden gennem mange år.

Klinik MUVIK har været etableret siden 2013 og i den periode har Margit stået for uddannelse og træning af læger og sygeplejersker til kemisk peel med PH formula.

Margit arbejder 2 dage om ugen hos en dermatolog (hudlæge) hvor hun behandler og observere flere forskellige sygdomme, problematikker og kosmetisk fremmende behandlinger på huden. Margit er registreret af Sundhedsstyrelsen, til at udføre kosmetiske behandlinger.

Vibeke Kassis

Er ansvarshavende speciallæge på klinik MUVIK. Vibeke Kassis er lægevidenskabelig kandidat fra Københavns Universitet i 1974. Hun er uddannet speciallæge i hud- og kønssygdomme i 1982, og forsvarede i 1983 sin doktordisputats (‘Prostaglandins in human skin’) med tre originaliteter.

I 1992 fik hun patent på et balance- og kredsløbsstimulerende redskab (Quickstep).

I 24 år, har Vibeke Kassis drevet selvstændig speciallægeklinik i hudsygdomme. Gennem årene har hun subspecialiseret sig inden for kosmetisk hudbehandlinger, og er nu en af landets mest erfarne speciallæger, i tackling af kosmetiske hudproblemer. Blandt andet en lang række laserbehandlinger, peelings teknikker, injektionsbehandlinger herunder Sculptra, som i Danmark, er en ny metode til hudrejuvenation – Ansigtsløft uden kniv.

Vibeke Kassis er af Sundhedsstyrelsen, registreret lægefaglig supervisor inden for kosmetisk hudbehandling.

Sideløbende har Vibeke Kassis, gennem en lang årrække, arbejdet med vurdering og udvikling af medicinske og kosmetiske produkter. Herunder solbeskyttelsessubstanser, og anti-perspiranter hos Riemann.

På klinik MUVIK er det Vibeke Kassis, som har det lægefaglige ansvar for behandlingerne. Hun skal udføre alle forkonsultationerne, på Sclerosering af blodkar og Botulinum toxin A og Sculptra. Det er kun Vibeke Kassis som udfører Sculptra behandlinger.